Zangles in Amsterdam met het Universal Voice System

Privé zanglessen op maat in Q-Factory Amsterdam

Universal Voice Institute biedt jou privé zanglessen op maat vanuit Q-Factory in Amsterdam. Zangles waarbij jij direct gaat profiteren van een heldere methode om jouw stem gezond en optimaal te leren gebruiken. Aan de hand van het Universal Voice System en bijbehorend boek, the Universal Voice Guide, zijn jouw doelen om beter te leren zingen nu écht bereikbaar!

Zangles door Alberto ter Doest met ervaren UVS-stemcoaches

Alberto ter Doest en de gecertificeerde UVS-stemcoaches Daan Smits en Syd Horster zullen je als één team helpen om beter te leren zingen. Zo zullen ze tijdens jouw zanglessen samen jouw vooruitgang monitoren en optimaliseren. Met de methode van Universal Voice kunnen we snel en effectief jouw talent laten groeien en verder ontwikkelen.

Beter leren zingen? Dan is deze zangles zeker iets voor jou!

Ben jij zanger, koordirigent, (stem)acteur, leraar en wil je jouw stemgebruik verbeteren en beter leren zingen? Dan is zangles vanuit het Universal Voice System een aanrader. Heldere taal, duidelijke doelen, oefeningen die jouw stem opbouwen en die ook leuk zijn om te doen. Zingen in de stijl die jij wilt en waarin je gelijk beter zult klinken.

Het Universal Voice Institute stelt jouw eigen persoonlijke doel centraal. Moet je ergens een solo zingen, heb je een auditie of een optreden, sta je in een productie of wil je gewoon beter zingen in het koor waarin je zingt? Ons doel is het bereiken van jouw persoonlijke doel. Samen met jou stellen we daarom een zogenoemd Personal Voice Plan op. Zo krijg je heel helder in beeld wat je wilt bereiken en met welke oefeningen je dit ook zal lukken.

Vanuit de 4 pijlers houding, adem, stemplooien en klankkleur leer je ervaren wat je kunt optimaliseren en hoe je dit gelijk kunt inzetten om beter te zingen. Simpeler dan dit kunnen we het niet maken, leuker kunnen wij het gegarandeerd wél maken.

Alberto ter Doest en het team van gecertificeerde UVS-stemcoaches werken vanuit elke stijl: pop, rock, musical, klassiek, renaissance, opera, R&B en Rap. Wij hebben een ruime ervaring in het toepassen van de juiste techniek voor de juiste stijl. Wij sluiten ons aan bij de stijl van jouw keuze en geven je de tools om daarin beter te worden. Op die manier zal je ongetwijfeld nog meer plezier te beleven aan je eigen stem en de muziek waar je van houdt.

Zangles frequentie o.b.v. jouw doel

Wil je tweewekelijks zangles om een gedegen basis te leggen? Of ben je prof en wil je slechts 1 of 2 keer hulp bij het perfectioneren van een techniek of repertoire? Of wil je coaching voor jezelf, je productie of je koor? Wat je doel ook is de docenten van het Universal Voice Institute staan in Q-Factory Amsterdam klaar om jouw doel te bereiken. Een zangles in Amsterdam kan je daarom afnemen eenmalig afnemen per uur of middels een rittenkaart. Vervolgens maken we samen een afspraak om de lessen in te plannen zodat deze perfect aansluit op jouw (werk)agenda.

Aan de slag met jouw stem

Het Universal Voice Institute heeft ontzettend veel zin om samen met jou aan de slag te gaan. Wij helpen je gezond(er), simpeler en beter te zingen. Wanneer je ons middels het aanmeldformulier laat weten wat je wilt bereiken en in hoeveel uur dan nemen wij contact met je op om een afspraak te maken.

Boek hier direct je zangles(sen)