Privé zangles door gecertificeerde UVS-stemcoaches

Zangles met een heldere en bewezen methode

Vanuit Universal Voice Institute bestaat er de mogelijkheid om zangles aan te vragen bij ervaren en gecertificeerde UVS-stemcoaches onder leiding van Alberto ter Doest, een zeer bekend en gerespecteerd zangpedagoog in binnen- en buitenland. Heb je een specifieke vraag of een specifiek probleem waaraan je wilt werken, dan is het mogelijk om privé zanglessen te boeken. Op basis van jouw stijl, wensen en doelen maken we een concreet Personal Voice Plan en krijg je individuele zangles waarbij je direct beter gaat leren zingen.

“Spectaculair, overweldigend. Een enorme openbaring voor mijn stem.”  Aafke Börger

Privé zangles nodig?

Universal Voice Institute biedt jou privé zanglessen op maat vanuit Q-Factory in Amsterdam. Zangles waarbij jij direct gaat profiteren van een heldere methode om jouw stem gezond en optimaal te leren gebruiken. Aan de hand van het Universal Voice System en bijbehorend boek, the Universal Voice Guide, zijn jouw doelen om beter te leren zingen nu écht bereikbaar!

UVS-zangles in jouw stijl, voor jouw doel

Meer weten?

Wil je meer weten over zangles bij Alberto ter Doest of een van onze andere UVS-stemcoaches in jouw omgeving? Neem dan contact met ons op door het reactieformulier in te vullen. Wij laten zo snel mogelijk van ons horen.

Aanvullende informatie