Workshop Belt to the max

Leren belten in 1 dag

Belten komt voor pop, rock, soul, jazz en musical repertoire. Om die in die genres lekker te kunnen zingen wil jij dus ook lekker kunnen belten! Hoe klinkt nou een echt goede belt? Die vraag gaan we voor jou zeker beantwoorden en dan aan de slag: tijdens deze workshop-dag leer je veel makkelijkerhoe je in de hoogte kunt belten en hoe je het belten in de hoogte kunt trainen zodat je steeds sterker (luider) kunt worden.

Voor wie?

BELT TO THE MAX is gericht op zangers van alle niveaus, pedagogen, logopedisten en koordirigenten. Kennis van techniek is niet vereist om aan deze dag te kunnen deelnemen.

Personal voice plan

Bij het Universal Voice Institute komt elke deelnemer met zijn eigen ervaring en zijn eigen doelen; je eigen personal voice plan. Dus ben jij al bekend met belten? Of is het voor jou nieuw? Universal Voice Institute leert je op een veilige manier het belten onder de knie te krijgen óf te perfectioneren als je er al ervaring mee hebt.

Wat ga ik leren / ontwikkelen?

Universal Voice System legt uit: belten is zingen met een roepend karakter. We bekijken de juiste houding, de juiste ademstroom en ademdruk, de juiste steminstelling en klankkleur. Een beetje uitleg dus maar het accent bij Universal Voice ligt op DOEN. Jij zingt, jij hoort, jij voelt, jij belt to your max!

Boek workshop Belt to the max