Een gezonde stem begint bij een goede stemtechniek

Over Universal Voice Institute

Universal Voice Institute houdt zich bezig met stemsucces voor zingen en spreken. Wij bieden concrete hulpmiddelen in opleidingen en stemtrainingen om je stem direct beter en makkelijker te leren gebruiken in de richting die jij zelf aangeeft of de richting die je omgeving van je vraagt. 

Gezonder leren zingen of spreken

Iedereen heeft zijn eigen manier van spreken en zingen. Ook jij hebt je eigen manier, je eigen stemtechniek. Wil je je stem met nog meer mogelijkheden en op een meer gezonde manier gebruiken? Universal Voice Institute biedt iedereen de mogelijkheid om zijn/ haar stemtechniek verder te ontwikkelen en te leren beheersen aan de hand van concrete informatie, stemadvies, stemcoaching, stemtrainingen en stemworkshops. Een gezonde stem vergt immers een goede stemtechniek.

“Technisch zingen heeft een nieuwe 
dimensie gekregen voor mij en mijn 
studenten.” - Nan van Leeuwen

Hoe gaan wij te werk?

Door middel van de methode Universal Voice System geven wij je handvatten waarmee je jouw stem kunt trainen op een manier die direct verbetering laat horen. Daarnaast maken we gebruik van research met technieken als MRI, EMG, EEG en videobeelden van de stemplooien. Op die manier leer je beter zien, horen en dus begrijpen wát jouw stem doet in welke stijl. Zo wordt ook sneller duidelijk hoe je verbetering kunt aanbrengen in je eigen stemgeluid of dat van je leerling, student of cliënt. Het maakt het zingen en spreken makkelijker, vrijer en gezonder en het maakt je bewuster en meer overtuigd van je mogelijkheden.

Een goede stemtechniek voor iedereen

Wil jij je stem verder ontwikkelen of wil je een stemprobleem oplossen? Universal Voice Institute biedt opleidingen en stemtrainingen voor iedereen die zijn stem gebruikt! Of je nu als zanger, zangdocent, logopedist, openbare spreker, docent, acteur, sportcoach, cheerleader of als fan langs de lijn van het sportveld je stem wilt gebruiken, Universal Voice Institute werkt met professionals, semi-professionals en amateurs. Wij zijn er voor elke stemgebruiker. Want een gezonde, sterke stem maakt wat jij wilt doen zoveel makkelijker en leuker!

Maak kennis met onze stemcoaches