Universal Voice Guide

Hét boek dat iedereen beter leert zingen en spreken!

Yes!!! De eerste 1.000 exemplaren van de Universal Voice Guide zijn gedrukt en per 24 september 2017 in Nederland verkrijgbaar. De Universal Voice Guide is een revolutionair boek dat iedere zanger en stemprofessional in staat stelt om praktijkgericht de stem gezonder, makkelijker en optimaler te gebruiken. Want met maar liefst 800+ audio-oefeningen voor mannen én vrouwen kan je meteen écht aan de slag om beter te leren zingen en spreken!

Sneak preview van Alberto ter Doest

‘De absolute must-have voor amateur en professionele zangers, koordirigenten, logopedisten en zangdocenten!’

Complete kit met veel extra's

De Universal Voice Guide wordt geleverd als complete kit met diverse extra's zoals meer dan 800 audio-oefeningen, een bubbelbuis, twee pakjes Isla keelpastilles en een waterfles van Join the Pipe. Door deelname aan het Join the Pipe project draagt Universal Voice Institute bij aan het verwezenlijken van schoon drinkwater, overal ter wereld. Lees hier meer over Join the Pipe... 

Bestellen is nu mogelijk!

Je kan jouw eigen exemplaar van de Universal Voice Guide nu direct bestellen voor slechts € 70,- inclusief verzending binnen Nederland.

LET OP: Verzending vindt plaats vanaf maandag 25 september a.s.

Bestel de Universal Voice Guide

Wil je meerdere exemplaren bestellen voor jouw eigen groep? Of heb je andere specifieke bestelwensen? Neem dan contact met ons op via het reactieformulier op deze pagina.

Bekijk ook: