Referenties

Testimonials Universal Voice Institute

John Damsma, leider Nederlands Korenfestival

"Alberto beschikt over de unieke eigenschap om ook in een korte tijd de deelnemers te enthousiasmeren, te stimuleren en te inspireren. Het resultaat was dan ook een uitstekend zingende groep van een toevallig bij elkaar gevormde groep zangers en zangeressen. De resultaten van de door Alberto aangereikte vocale handvaten zullen we in de eerstkomende voorronden van het Nederlands Koorfestival zeker terug horen!"

Marije Greven, logopedist

"De cursus was intensief, praktisch en heel leerzaam! Fijn dat het ook op logopedisten gericht was. De sfeer ongedwongen en de locatie goed! Alberto heeft met zijn enthousiasme en ervaring de hele club EVT-­minded gemaakt! Het vraagt naar meer!" 

Nancy Deusings, zangeres

"Zeer veel informatie, erg leerzaam. Fijn om steeds in kleine groepjes uiteen te gaan. De cursus werd ook op een heel leuke manier gebracht."

Aukje Postma, logopedist

"De cursus in Bolsward heb ik als prettig en leerzaam ervaren. Heel verhelderend waren de nieuwe onderzoeken en werking van de larynx. Daarna de theorie meteen praktisch toepassen vond ik zeer zinvol. Fijn dat Alberto zijn kennis meteen kon vertalen naar ons beroep als logopedist."

Dorien Krijthe, logopedist

"Een geweldige cursus, ik heb er direct al gebruik van gemaakt in de praktijk! Eigenlijk een must voor alle logopedisten die met stempatiënten werken, duidelijk en helder gebracht!"

Aafke Börger

"Zo prettig dat alle kwartjes op hun plek vallen! Veel dingen doe ik al, alleen nu snap ik ook waaróm, hoe en hoe verder te verbeteren. Daarnaast kan ik het nu beter uitleggen aan anderen."

Rein Kolpa, zanger

"Voor het eerst snap ik hoe mijn stem werkt en hoe ik mezelf kan verbeteren. Met humor nemen Alberto en Marja je mee door alle theorie en oefeningen. Het was fantastisch! Op naar de volgende cursus van Universal Voice Institute!".

Jannemiek Musters, zangpedagoog

"Heel leerzaam. Ik wist al veel, maar nu weet ik nog meer en heb daardoor het gevoel dat ik nog meer grip heb. Er was fijne uitleg, hoewel soms wat chaotisch en snel. WAAR VOOR MIJN GELD en super inspirerend."